Honlapunkon a felhasználói élmény fejlesztése érdekében cookie-kat használunk.  Az “Elfogadom” gomb lenyomásával hozzájárul ezek használatához.

Havi kirándulás ajánló

Évzáró kirándulást szervezünk Tihanyba az új Apáti-hegyi kilátóhoz.

Az útvonal 6 km hosszú. Első állomás a kilátó, amely 200 m magasan található és gyönyörű kilátás nyílik a félszigetre. Majd a sárga sávot követve először a Nyereg-hegyet, majd a Csúcs-hegyet másszuk meg, ahol a Sobri Jóska barlang található. Erről az oldalról tiszta időben látszik a túlsó parton lévő völgyhíd is. Az út további részében már lefelé haladunk egészen a Balaton partig, majd visszaindulunk a sajkodi sétaúton. Visszaérve Sajkodra lehetőség van ebédelni az Apáti étterem – kávézóban

Találkozás december 31-én 10 órakor az Apáti templomromnál (Tihany, 71 út Sajkodi leágazása). Utazás egyénileg.

Mindazokat, akiket érdekel a túra kérem email-ben jelezzék a következő címem: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

DSCF2905Az év első kirándulása Balatonalmádiban lesz január utolsó hétvégéjén.

Az első állomás az Óvári-messzelátó, majd a Felső-hegyi "Csőkilátó"-t követve átmegyünk a Csere-hegyre a Szabadság kilátóhoz. Miután körbenéztünk a kilátóból elindulunk a Nagy-kő-orrhoz. Innen  már a  Balaton parton a bicikliúton haladva érünk vissza a Városközpontba. A kirándulás 12 km hosszú.

Találkozás 2017. január 28-án szombaton 10 órakor a Pannónia Kulturális Központ és Könyvtár bejárata előtt. 

A kirándulás ingyenes! Mindazokat, akiket érdekel a túra kérem email-ben jelezzék a következő címem: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.